همانطور که می‌دانید این روزها اینستاگرام یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین شبکه‌های اجتماعی محصوب می‌شود و افراد روزانه زمان زیادی را در آن می‌گذرانند و اوقات خود را سپری می‌کنند.

اما ممکن است گاهی بنا به دلایلی بخواهیم اکانت اینستاگرام خود را حذف یا به طور موقت غیر فعال کنیم، پس اگر شما نیز قصد همچنین کاری را دارید این مطلب رو مطالعه کنید.


غیر فعال سازی موقت اکانت اینستاگرام

اگر اکانت خود را به طور موقت غیر فعال کنید، مشخصات، عکس‌ها، نظرات و لایک‌های شما حذف نمی‌شوند و فقط از دید دیگران پنهان می‌شوند تا اینکه با ورود مجدد به اکانتتان دوباره در دسترس قرار گیرند. برای غیر فعال سازی موقت اکانت خود:

مرحله اول: با یک مرورگر وب (Browser) در موبایل یا رایانه خود وارد این صفحه شوید و با وارد کردن اطلاعات اکانت خود وارد شوید (توجه داشته باشید که غیر فعال سازی اکانت از درون برنامه اندرویدی اینستاگرام قابل انجام نیست).

مرحله دوم: بر روی علامت آدمک در بالا سمت راست صفحه کلیک کنید تا وارد صفحه پروفایل حسابتان شوید، سپس بر روی Edit Profile کلیک کنید.

مرحله سوم: به پایین صفحه اسکرول کنید و بر روی لینک Temporarily disable my account در پایین سمت راست، کلیک نمایید.

مرحله چهارم: در صفحه نمایش داده شده برای غیر فعال کردن اکانت خود، مراحل زیر را طی کنید:

  1. در قسمت Why are you disabling your account مشخص کنید که به چه علت می‌خواهید اکانت خود را غیر فعال کنید.
  2. در بخش بعدی که با عنوان To continue, please re-enter your password مشخص شده است، باید کلمه عبور اکانت خود را دوباره وارد کنید.

پس از انجام مراحل بالا بر روی دکمه Temporarily Disable Account کلیک کنید تا اکانت شما غیر فعال شود.

توجه داشته باشید که پس از کلیک بر روی دکمه Temporarily Disable Account حساب کاربری شما از دسترس خارج خواهد شد و دیگر برای هیچ کس قابل مشاهده نیست تا زمانی که شما دوباره وارد اکانت خود شوید.

– برای غیر فعال سازی موقت، باید وارد اکانت خود شوید. اگه نام کاربری یا کلمه عبور را به خاطر ندارید، نکاتی را در مورد ورود مطالعه نمایید.

– اگر نمی خواهید اکانت خود را غیر فعال کنید اما می خواهید افرادی که می‌توانند آن را مشاهده کنند را سفارشی کنید، می‌توانید پست‌های خود را به صورت خصوصی منتشر کنید یا اشخاص را مسدود کنید.

help.instagram.com

اگر نمی‌خواهید اکانت خود را غیر فعال کنید و تمایل به حذف دائم آن دارید، ادامه مطلب را مطالعه نمایید.

حذف دائمی اکانت اینستاگرام

با حذف دائمی اکانت، تمامی اطلاعات و محتویات صفحه شما مثل پست‌ها، استوری‌ها، لایک‌ها، نظرات، فالوورها و… به طور دائم حذف می‌شوند و قابل بازیابی نمی‌باشند.

پس از حذف اکانت، شما نمی‌توانید دوباره با نام کاربری (username) اکانت حذف شده، یک اکانت دیگر بسازید – به اکانت قبلی وارد شوید یا این نام کاربری را به یک حساب دیگر اختصاص دهید. در ضمن نمی‌توانید اکانت حذف شده را دوباره فعال سازی کنید.

مرحله اول: به صفحه حذف اکانت اینستاگرام بروید، در این صفحه اگر با رایانه به اکانت خود وارد نشده‌اید، ابتدا از شما خواسته می‌شود که وارد اکانت خود شوید.

مرحله دوم: از منوی بازشو Why are you deleting your account مشخص کنید که چرا می‌خواهید اکانت خود را حذف کنید. پس از انتخاب این گزینه، فیلد To continue, please re-enter your password و دکمه permanently delete my account نمایان می‌شوند.

مرحلمه سوم: کلمه عبور خود را وارد کنید سپس بر روی دکمه permanently delete my account کلیک کنید تا اکانت شما به طور دائم حذف شود.

اگر می‌خواهید یک اکانت دیگر را حذف کنید، در بالای صفحه Delete Your Account بر روی نام کاربری خود کلیک کنید. سپس وارد صفحه پروفایل اکانت خود شوید و بر روی علامت چرخ‌دنده که در کنار دکمه Edit Profile قرار دارد، کلیک کنید و سپس گزینه Log Out را کلیک نمایید تا از اکانت کنونی خارج شوید. سپس با اکانت مورد نظر وارد شوید و مراحل بالا را انجام دهید.

امیدوارم این مطلب توانسته باشد نیاز شما را برطرف کند! لطفا با نظرات خود مطالب بعدی را بهبود دهید 🙂


حسین استانستی

من حسین استانستی، طراح و توسعه دهنده وب هستم، 21 ساله و ساکن مشهد. دانشجوی رشته نرم افزار در مقطع کاردانی داشنکده فنی شهید محمد منتظری مشهد. در حدود 6 سال است که در زمینه برنامه نویسی وب و نرم‌افزار فعالیت دارم و 4 سال است که به صورت تخصصی در زمینه طراحی و برنامه نویسی وب‌ فعالیت می‌کنم.

۰ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *